We Innovate On Products & Services for Creative People

Inicio   >   Noticias1

Noticias

Recent Posts

Neix Aclam Club a Barcelona

05/05/2023
Aclam Club: un club para los apasionados de la cultura, la música y la guitarra en Barcelona

Aclam Club és una associació cultural i un espai on hi ha, probablement, una de les col·leccions de guitarres més interessants d’Europa. Tot aquell que accedeix al lloc mai queda indiferent, especialment si és un aficionat a la música.

Però no és només un espai espectacular envoltat de guitarres: és un lloc emblemàtic pels apassionats de la cultura i la música en totes les seves vessants, pel entesos en les motos antigues, els entusiastes del cinema, així com artistes i professionals de la indústria musical i, en general, de l’entreteniment.

L’OBJECTIU: CONNECTAR PERSONES AMB LES MATEIXES INQUIETUDS

Què et semblaria poder connectar amb persones amb interessos similars, que comparteixin la mateixa passió que tu per la cultura i la música? Què pensaries si descobrissis un lloc on prendre’t una copa o refresc en un bar espectacular mentre parles i gaudeixes de música de qualitat? Doncs això és el que volem que gaudeixis a Aclam Club.

Gràcies a que és un espai de 300 m2, permet gaudir d’una experiència sense massificacions, en un ambient íntim i emotiu, en las diferents zones del Club.

COL·LECCIÓ DE GUITARRES

La col·lecció de guitarres és probablement una de les més interessants d’Europa i és difícil imaginar alguna cosa tan única en un altre lloc del món. Alguns d’aquests instruments són els millors exemples de la fabricació de guitarres, des de luthiers espanyoles dels segles XIX i XX com Antonio de Torres, Enrique García o Ignacio Fleta, fins els últims grans luthiers americans com D’Angelico, D’Aquisto i Monteleone, només per esmentar-ne alguns…

MOTOS D’ÈPOCA

Les motos Bultaco d’època et donen la benvinguda a l’entrada de l’Aclam Club
Aclam Club exposició de fotografia de Jordi Canivell. L’exposició de fotografia de Jordi Canivell es pot veure a l’entrada del club, tot just davant de les motos “Monocromos en la ciudad de Nueva York del siglo XXI”.

UN HOMENATGE A LUTHIERS I GUITARRISTES DE TOT EL MÓN

Alguns col·leccionistes prefereixen que les seves joies només estiguin disponibles per als seus ulls, però aquest no és el cas del fundador d’Aclam i propietari del Club. A ell li encanta compartir la seva passió per la música i la guitarra, així com l’alegria de tocar aquests magnífics instruments juntament amb d’altres amants de la guitarra como ell. En definitiva, es tracta de retre homenatge a tots aquests grans guitarrers i guitarristes que han deixat una empremta inestimable a la història de la música i de la cultura moderna.

EL SISTEMA DE SO: PRIMORDIAL

La música es pren molt seriosament i per aquest motiu també es busca que el sistema de so estigui a l’alçada. A Aclam Club tens la oportunitat d’escoltar la música amb una qualitat altíssima i com potser no l’hagis escoltat mai més abans.

VIDEOWALL I ESCENARI

Situat al fons, el videowall serveix tant de gran sala de cinema on projectar concerts, clips musicals, documentals i d’altres formats, com de pantalla on la que tanta artistes com músics deixen volar la seva creativitat.

Si eres un adicto a la cultura, la música y las experiencias, sin duda, Aclam Club es un nuevo lugar que no puedes dejar de visitar.

Aclam Club: un club para los apasionados de la cultura, la música y la guitarra en Barcelona

COM PUC ACCEDIR AL CLUB?

Per a totes les nostres activitats, has d’obtenir la teva entrada o accés. Pots fer-ho de diferents formes:

  • A la nostra ticketera oficial Wegow.
  • Contactant amb nosaltres en el formulari web.
  • El dia de l’esdeveniment o activitat en el Club, abans de l’obertura de portes.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BOTLLETÍ

Informa’t de totes les novetats a la nostra newsletter per no perdre’t cap detall.