We Innovate On Products & Services for Creative People

Inici   >   Activitats   >   Aclam Sessions

Activitats

INFORMACIÓ

Dijous, 14 de desembre de 2023
20:00 hores
Aforament limitat

UBICACIÓ

Carrer de Consell de Cent, 201 (local), Barcelona

Contacte

Per a més informació contacta amb nosaltres en: marketing@aclam.cat i en les nostres xarxes socials.

Xarim Aresté (duo)

Músic, poeta, pintor, escriptor i magnífic guitarrista, és un referent de l’escena independent catalana.

areste

Xarim Aresté, músic polifacètic i figura destacada en l’escena musical independent catalana, va cultivar la seva passió des de jove, inspirant-se en bandes com Nirvana, Sex Pistols, Pearl Jam, Pink Floyd i Sopa de Cabra. Amb només 13 anys, va fundar la seva primera banda, Ratera, a Flix, amb clares influències punk. La música es va convertir en la seva vocació i, en traslladar-se a Barcelona per estudiar Filosofia, es va submergir plenament en l’escena musical professional.

La seva trajectòria inclou la formació de Very Pomelo, un grup amb percussió que va llançar tres discos. A més, va col·laborar com a guitarrista amb diversos artistes i formacions com Sanjosex, Maika Makovski, Paul Fuster i els mateixos Sopa de Cabra, acompanyant-los en la seva gira de retorn.

Fa alguns anys, Xarim Aresté va decidir explorar les seves habilitats com a compositor, poeta i cantant, iniciant una exitosa carrera en solitari. Els seus àlbums, com “Lladregots” (2013), “La rosada” (2015) i “Polinèsies” (2018), li van valer reconeixements, incloent el premi MIN de la Música Independent 2018.

El 2022, va llançar “Ses entranyes”, un àlbum eclèctic i aclamat. El seu últim senzill, “Clarianes (una bufetada)” (2023), presentat el 28 d’abril, mostra el seu continu compromís amb la música. En les seves actuacions en viu, compta amb músics talentosos, creant experiències immersives per als seus seguidors. Xarim Aresté no només és un magnífic guitarrista, sinó també un poeta, pintor i escriptor que continua deixant petjada en l’escena musical catalana

HORARIS

– 19:00 Obertura de portes
– 20:00 Xarim Aresté

UBICACIÓ I CONTACTE

Carrer de Consell de Cent, 201, local izquierda. 08011, Barcelona, España.

Contacta amb nosaltres o segueix-nos en Instagram y Facebook o o subscriu-te a nostra newsletter per a més informació.