We Innovate On Products & Services for Creative People

Inici   >   Activitats   >   Aclam Sessions

Activitats

INFORMACIÓ

Divendres, 1 de març de 2024
21:00 hores
Aforament limitat

UBICACIÓ

Carrer de Consell de Cent, 201 (local esquerra), Barcelona

Contacte

Per a més informació contacta amb nosaltres en:
marketing@aclam.cat i en les nostres xarxes socials.

Tito Ramirez

Tito Ramírez: Forjant un Llegat Musical Innovador en el Soul i R&B, Transcendent Fronteres Creatives en l’Escena Musical Actual

martin burguez

Tito Ramírez, un nom que ressona amb força en l’escena musical des del seu àlbum debut “The Kink of Mambo” el 2019, torna amb el seu esperat segon treball, “El Prince” (2023, El Volcán Música & Discos Antifaz). Amb una versatilitat única, aquest artista ha conquerit gèneres com R&B, Soul, Mambo i Rock & Roll.

El seu últim llançament promet expandir encara més el seu univers sonor, explorant nous ritmes i sons. Aquest àlbum, més enllà de ser un exercici d’estil, mostra la profunditat de la seva autoria i la seva habilitat per fusionar diverses influències musicals, des de la psicodèlia fins al Latin Soul i el R&B. Les lletres de Tito són com enigmes, encerclant missatges sobre amor, sexe, indecisió i poder.

A més de la seva exitosa carrera en solitari, ha col·laborat amb artistes com Los Malinches i Pelo Mono, i ha estat un actiu productor pel seu segell Discos Antifaz, impulsant talents emergents com Ian Kay i Many Bowsmund. En els seus enèrgics concerts, fusiona Rhythm & Blues, Rock & Roll, Soul, Mambo, Boogaloo i Cha Cha Cha, creant una experiència musical que recorda a una barreja entre James Brown i Pérez Prado.

La música de Tito Ramírez no només ha deixat empremta en l’escena underground del Soul i R&B internacional, sinó que continua evolucionant, desafi ant gèneres i expandint els límits de la seva creativitat, consolidant-lo com un vertader referent en la indústria musical contemporània.

HORARIS

– 19:00 Opertura de portes
– 21:00 Tito Ramirez

UBICACIÓ I CONTACTE

Carrer de Consell de Cent, 201, local izquierda. 08011, Barcelona, España.

Contactaamb nosaltres o segueix-nos en Instagram i Facebook o o subscriu-te a nostra newsletter per a més informació.