We Innovate On Products & Services for Creative People

Inici   >   Activitats   >   Aclam Sessions

Activitats

INFORMACIÓ

Diumenge, 28 de gener de 2024
17:00 hores
Aforament limitat

UBICACIÓ

Carrer de Consell de Cent, 201 (local esquerra), Barcelona

Contacte

Per a més informació contacta amb nosaltres en:
marketing@aclam.cat i en les nostres xarxes socials.

The Magnetics + Estallido

Wake Up Jamaica i A Wamba Buluba Club presenten una tarda plena de ritme amb The Magnetics i Estallido en directe, junt amb selectors experts en vinil.

martin burguez

Wake Up Jamaica i A Wamba Buluba Club tenen el plaer de presentar-vos una tarda de diumenge plena de ritme amb dues bandes en directe i les millors seleccions en vinil per acabar la setmana de la millor manera.
 
Els caps de cartell són la banda italiana The Magnetics, amb el seu estil fruit de la influència de l’ska i l’early reggae dels 60 mesclat amb soul i rhythm and blues, que fa les delícies dels oients i omplen pistes de ball a tort i a dret. Formats l’any 2017, la banda ja ha fet més de 350 directes, han actuat a grans festivals arreu del món i han acompanyat a llegendes de la música jamaicana com ara Susan Cadogan o Roy Ellis. Són una banda prolífica que ja acumula quatre àlbums i diversos EP’s i singles.
 
En segon lloc ens acompanyaran els catalans Estallido amb el seu estil canalla i eclèctic que combina reggae, ska, pop i punk. Presentaran el seu nou LP “El Terror”, on incorporen el component d’horror al seu directe contundent i explosiu de “dirty reggae”.
 
I per si això no fos suficient, hem preparat una alineació de selectors de primer nivell per abans i després del directe. També vinguts d’Itàlia, tindrem com a convidats a la parella de Soul Rockers, que juntament amb Wake Up Jamaica mantindran la línia musical jamaicana del directe i ens oferiran les seves seleccions a base de ska, rocksteady i reggae.
 
A més, també tindrem les seleccions del Turis Bang Bang, promotor i fundador d’A Wamba Buluba Club i l’Oscar Guindilla, dues cares ben conegudes i habituals de l’underground barceloní. Completaran la vetllada amb uns sets de soul, rhythm and blues, boogaloo, ska i reggae colze a colze.
 
I tot això on? Doncs en un espai nou i ben cèntric, l’Aclam Club, al carrer del Consell de Cent, 201. Es tracta d’un espai polivalent amb una gran sala amb sistemes de so i de llum d’alta qualitat i una barra de disseny, tot decorat amb guitarres.
 
Apunteu a la vostra agenda: diumenge 28 de gener a partir de les 17h. Podeu comprar les entrades online a Mutick.com i físiques a la Daily Records.

HORARIS

– 17:00 Opertura de portes

UBICACIÓ I CONTACTE

Carrer de Consell de Cent, 201, local esquerra. 08011, Barcelona, España.

Contactaamb nosaltres o segueix-nos en Instagram i Facebook o o subscriu-te a nostra newsletter per a més informació.