We Innovate On Products & Services for Creative People

Inici   >   Activitats   >   Aclam Sessions

Activitats

INFORMACIÓN

Dijous, 18 de maig de 2023
19:00 Hores
Aforo completo

UBICACIÓN

Carrer de Consell de Cent, 201 (local), Barcelona

Contacto

Para más información contacta con nosotros en: marketing@aclam.cat y en nuestras redes sociales.

Raimundo Amador

Presentem a Aclam Club (Barcelona) al cantant, guitarrista i compositor Raimundo Amador en format trio amb veu, guitarra i calaix. Serà una trobada única a Espanya en un lloc exclusiu, dedicat als amants de la guitarra, per gaudir del seu repertori musical mític dins de la història del rock-flamenc.

Sergi Estella en Aclam Club

L’ESDEVENIMENT

Veurem de prop a Raimundo Amador tocar un repertori especial per a l’ocasió, envoltats de la col·lecció de guitarres d’Aclam (algunes d’elles Patrimoni de la Humanitat), en un espai mai abans obert al públic a la Ciutat de Barcelona.

RAIMUNDO AMADOR

Raimundo Amador és un cantant, guitarrista i compositor sevillà, un dels artistes més reconeguts en el flamenc, i un dels més influents a la història de la música espanyola.

Amb el pas dels anys, ha obtingut grans èxits a la seva carrera en solitari i en les múltiples col·laboracions amb grans figures del flamenc com Paco de Lucía o Camarón, el grup «Veneno» juntament amb Kiko Veneno, i col·laboracions amb Andrés Calamaro, B.B. King, Rosario, Björk, Diego el Cigala, entre molts d’altres, convertint-se en tota una referència per a les futures generacions ja que uneix el rock, el blues i el flamenc.

HORARIS

  • 19:00 Visita guiada per Aclam Club i la seva col·lecció (només Entrades Club).
  • 19:30 Obertura de portes.
  • 20:00 Inici de l’esdeveniment (Accés Early Bird, Accés General i Accés Club).
  • 21:30 Trobada Meet & Greet amb l’artista (només Entrades Club)

UBICACIÓ I CONTACTE

Carrer de Consell de Cent, 201, local esquerre. 08011, Barcelona, España.

Contacta amb nosaltres a club@aclam.cat, a les nostres xarxes sociales (Instagram @AclamClub) i Facebook (@AclamClub) per a més informació.