We Innovate On Products & Services for Creative People

Inici   >   Activitats   >   Aclam Sessions

Activitats

INFORMACIÓ

Dimarts, 9 de gener de 2024
20:00 hores
Aforament limitat

UBICACIÓ

Carrer de Consell de Cent, 201 (local esquerra), Barcelona

Contacte

Per a més informació contacta amb nosaltres en:
marketing@aclam.cat i en les nostres xarxes socials.

Pinxo Cortes i Memorables Jazz Band

Aclam Club presenta ‘Memorable Songs’, un viatge a l’era daurada del Jazz amb Pinxo Cortés i Memorables Jazz Band interpretant clàssics inoblidables.

martin burguez

Aclam Club presenta Memorable songs, un espectacle que recrea l´epoca daurada dels crooners del Jazz. Frank Sinatra, Tonny Bennett, Chet Baker o Bing Crosby, que van posar la seva veu a inoblidbles melodies creades per una generació de compositor irrepetibles com Cole Porter, Nat King Cole, Antonio Carós Jobim o Duke Ellington entre d’ altres.

Hereus de la gran afició al Jazz que desde sempre s’ha viscut a Barcelona Pinxo Cortes i Memorables Jazz Band son una formació amb mes de 25 anys de recorregut formada per alumnes de conservatoris que van optar per gaudir de la música sense esperar res a canvi. Eginyer, empresari, escriptor o jubilat son les seves professions i en comú la seva passió per la música. Amb cents d’ actuacions durant la seva llaga carrera i al marge del circuit comercial son ara desvetllats en l’entorn ideal per aquesta proposta.

Pinxo Cortés veu i guitarra, Jaume Llongueras al piano, Marc Rossell al contrabaix, Albert Gassull al saxo alt i tenor i el jove arquitecte alacantí Alfonso Melero a la bateria interpretaràn per nosaltres algunes de les millors cançons de tots els temps. Una experiència única enmig de la excepcional coleccio d’instruments d’ Aclam Club que ens farà viatjar a una época on bona música i elegància anaven de la mà.

HORARIS

– 19:00 Opertura de portes
– 20:00 Pinxo Cortes i Memorables Jazz Band

UBICACIÓ I CONTACTE

Carrer de Consell de Cent, 201, local izquierda. 08011, Barcelona, España.

Contactaamb nosaltres o segueix-nos en Instagram i Facebook o o subscriu-te a nostra newsletter per a més informació.