We Innovate On Products & Services for Creative People

Inici   >   Activitats   >   Aclam Sessions

Activitats

INFORMACIÓ

Dimecres 29 de maig de 2024
20:00 hores
Aforament limitat

Entrades anticipades: 20€ (+ despeses de gestió)
Entrades en taquilla: 25€

UBICACIÓ

Consell de Cent, 201 - local esquerra

Contacte

Per a més informació contacta amb nosaltres en:
marketing@aclam.cat i en les nostres xarxes socials.

Núria Graham i Aoife Nessa Frances

Aftermovie

Influenciades per el folk més màgic, amb tocs d’arpa, caixes de ritmes, instruments que van rotant, juntes ens presenten per primera vegada en directe un viatge on es troben, es barregen i es complementen fins a tornar-se una sola persona.

martin burguez

Núria Graham i Aoife Nessa Frances, dues consumades compositores i multiinstrumentistes, porten molt temps admirant el treball de l’altra. Els seus camins es van creuar en diversos festivals, generant un parentiu creatiu que va culminar en un esforç col·laboratiu del qual podem veure els seus fruits avui. Núria, amb una herència que barreja arrels irlandeses i catalanes, es va criar a Vic, Catalunya, mentre que Aoife, originària de Dublín, ara resideix en l’oest d’Irlanda amb els seus propis vincles familiars amb Catalunya.

Més enllà de les seves connexions geogràfiques i culturals, Núria i Aoife comparteixen un tapís de successos fortuïts, inclòs el mateix aniversari i una ressonància harmoniosa en la seva musicalitat i sensibilitat com a compositores. És gairebé com si el destí mateix hagués orquestrat la seva unió: Núria encarna l’herència irlandesa i la família de Aoife s’estén al llinatge català a través de la seva germana.

Unides per la seva passió per la música, el duo s’ha embarcat en un viatge apassionant, entrellaçant els seus estils únics per a crear composicions captivadores. Col·laborant en nou material mentre fusionen a la perfecció els seus treballs individuals en actuacions en directe.

HORARIS

– 19:00 Opertura de portes
– 20:00 Núria Graham i Aoife Nessa Frances

UBICACIÓ I CONTACTE

Carrer de Consell de Cent, 201, local izquierda. 08011, Barcelona, España.

Contactaamb nosaltres o segueix-nos en Instagram i Facebook o o subscriu-te a nostra newsletter per a més informació.