We Innovate On Products & Services for Creative People

Inici   >   Activitats   >   Aclam Sessions

Activitats

INFORMACIÓ

Dimarts, 10 de setembre
20:00 hores
Aforament limitat

Entrades anticipades: 20€ (+ despeses de gestió)

HORARIS

19:00 h: Obertura de portes
20:00 h: The Howlin’ Jaws

UBICACIÓ

Consell de Cent, 201 local esquerra

Contacte

Per a més informació contacta amb nosaltres en:
club@aclam.cat i en les nostres xarxes socials.

The Howlin’ Jaws

Dos anys després del seu primer àlbum Strange Effect, la banda parisenca torna amb Half Asleep Half Awake, un segon àlbum que et retornarà la fe en la música rock.

martin burguez

Howlin’ Jaws és un power trio format per Djivan Abkarian (veu, baix), Lucas Humbert (guitarra) i Baptiste Leon (bateria). Lucas i Djivan es van conèixer a l’escola primària, després van conèixer a Baptiste a la secundària i van formar la banda a l’institut. Els nois, fans de la música dels anys cinquanta i seixanta (Cochran, Small Faces, Beatles, Kinks, Slade, etc.), es van llançar a l’autopista del rock. Van llançar el seu primer EP el 2019, i després el seu primer àlbum, Strange Effect, el 2021, ple de moments extravagants i fraseigs esmolats que acaricien l’oïda. Però això ja és història.

El present àlbum es titula Half Asleep Half Awake. Per a aquest nou àlbum, els parisencs van tornar a Londres als estudis Toe Rag de Liam Watson, el genial productor responsable de l’àlbum Elephant de The White Stripes i de col·laboracions amb Madness, Tame Impala i Supergrass, per citar-ne només alguns.

Al estudi, van decidir canviar l’eficàcia per l’espontaneïtat, substituint els riffs massa perfeccionats per una successió de frases psicodèliques i estructures rítmiques atronadores. Aquest nou mètode, sorgit de la seva experiència com a banda d’acompanyament d’una companyia de teatre en la qual el trio va haver d’improvisar llargues i esbojarrades jams -Électre des Bas-Fonds, guanyadora de diversos premis-, va trobar lògicament el seu lloc a l’àlbum.

De fet, Half Asleep Half Awake és una successió de grans temes. Des de balades com “Madeleine de Proust”, moments d’histèria col·lectiva com “Mirror Mirror” o “Half Asleep Half Awake”, un gran èxit com “See You There” o diamants de 18 quirats com “Blue Day” o “Bewitched Me”.

Per reforçar aquesta sensació caleidoscòpica, Howlin’ Jaws han incorporat nous instruments com la djura, una mena de mini bouzouki grec o els sagattes, uns petits plats utilitzats a Egipte i Turquia, per afegir profunditat i varietat.

Les guitarres de Mirror Mirror sonen com sitars, les veus es van doblar i es van passar per altaveus Leslie per afegir un efecte de vibrato i els solos de bateria i guitarra estan impregnats de phaser, un efecte de modulació del so.

HORARIS

19:00 h: Obertura de portes
20:00 h: The Howlin’ Jaws

UBICACIÓ I CONTACTE

Carrer de Consell de Cent, 201, local izquierda. 08011, Barcelona, España.

Contacta amb nosaltres o segueix-nos en Instagram i Facebook o subscriu-te a nostra newsletter per a més informació.