We Innovate On Products & Services for Creative People

Inici   >   Activitats   >   Aclam Sessions

Activitats

INFORMACIÓ

Divendres, 17 de maig de 2024
21:00 hores
Aforament limitat

Entrades anticipades: 18€ (+ despeses de gestió)
Entrades en taquilla: 23€

UBICACIÓ

Carrer de Consell de Cent, 201 (local esquerra), Barcelona

Contacte

Per a més informació contacta amb nosaltres en:
marketing@aclam.cat i en les nostres xarxes socials.

Dani Nel·lo + Organ Trio

Dani Nel·lo & Organ Trio venen a presentar a Aclam Club el seu nou disc titulat Bric-à-Brac

martin burguez

Des de finals dels anys 50, saxofonistes de l’àmbit del rhythm&blues i del jazz van unir forces amb organistes per a donar vida a un so innovador. Aquesta col·laboració va resultar en una amalgama sonora poderosa, construïda amb pocs elements. Aviat, aquestes formacions es van multiplicar, inundant clubs i sales de ball.

Inspirat per aquestes col·laboracions, el músic barceloní Dani Nel·lo ha estat immers en un projecte fresc, dotat de noves composicions i recolzat per una nova formació, en la qual destaquen Gerard Nieto en l’òrgan, Martín Burguez en la guitarra i Ramón Ángel Rey en la bateria. Presentaran el seu últim àlbum, titulat Bric-à-Brac, en el Aclam Club de Barcelona.

Bric-à-Brac és un terme que evoca les petites meravelles que es troben en els mercats de puces: aquests conjunts d’objectes que, encara que manquen de valor comercial, estan carregats de significat emocional. Des d’estilogràfiques fins a clauers, aquests objectes formen part de les nostres col·leccions personals, guardant històries úniques.

Aplicant aquest concepte al repertori de l’àlbum, Dani Nel·lo presenta noves composicions juntament amb melodies de segona mà, una col·lecció de riffs i ritmes que podrien considerar-se “descatalogats”. Volen vestir el seu Bric-à-Brac amb el so distintiu dels trios d’òrgan tradicionals, donant-los una nova perspectiva des del present.

HORARIS

– 19:00 Opertura de portes
– 21:00 Dani Nel·lo & Organ Trio

UBICACIÓ I CONTACTE

Carrer de Consell de Cent, 201, local izquierda. 08011, Barcelona, España.

Contactaamb nosaltres o segueix-nos en Instagram i Facebook o o subscriu-te a nostra newsletter per a més informació.